656 poze   19270 vizite

DesCRiErea_moRti-LUi-sAgar-End-VidYa

Sagar shi Vidya o vad pe Sindoora pe autostrada, înainte de a fugi de ea... Vidya dă inelul ei omului de la care a dat telefon Sagar, deoarece el si-a pierdut portofelul. Sagar şi Vidya intra în pădure şi a vedea un Shivling, şi stau un moment să se roage. Sagar devine emoţional, şi o îmbrăţişeaza pe Vidya, iar apoi ei ascund caseta intr-o cutie din apropiere. Amandoi isi dau seama că nu vor fi în viaţă pentru a o vedea pe Sindoora pedepsita.

Ei alearga, dar Sindoora ii vede , şi cand sa mai fuga...observ ca mai incolo este prapastie. Sagar şi Vidya se îmbrăţişeaza reciproc,de cum a inceput Sindoora să vorbească. Sindoora avea un pistol si ii ameninta spunandu-le că pot muri, dak inainteaza vor cadea in prapastie, sau daca raman pe loc...vor fi ucisi de pistolul ei.

Sagar ii spune Sindoorei că el a crezut întotdeauna in ea, şi, dacă i-ar fi cerut doar o singură dată sa-i lase averea, el ar fi dat totul pentru ea, şi ar fi plecat cu Vidya pentru a fi fericiti.

Sindoora spune că este dreptul ei, iar ea nu are nevoie pentru a cere dreptul ei de la cineva ca el.Ea ii mai spune k s-a jucat cu ea cand s-a prefacut nebun, dar el nu a putut fi mai deştept decât ea, şi în cele din urmă, este pierderea lui.
Sindoora le povesteste de ce il uraste asa tare pe Sagar . Ea îi spune că viaţa ei a mers rău, deoarece tatăl ei sa căsătorit cu mama lui Sagar. Ea l-a urât pe Sagar de la naşterea lui.Ea dezvaluie totul despre modul în care ea l-a atacat Saagar. De la planul ei pus la cale cu Surili şi încercarea de a o casatori pe Vidya cu Tusshar.De asemenea, ea relevă faptul că ea a fost cea din spatele atacului din Singapore, apoi a dat vina pe sotul ei Aniket şi, de asemenea, a ucis-o shi pe matusa Gayatry. Vidya şi Saagar sunt complet şocaţi, deoarece au avut o idee despre matusa cum ca Sindoora stie unde e matusa...sau ca aceasta i-a facut ceva.

Ea spune ca de multe ori a incercat sa-l omoare pe Sagar, dar Vidya i-a stricat toate planurile.Sindoora spune că este momentul acum să-l omoare, dar ea vrea caseta.Sagar a spus că nu o are, şi a plecat de la locul unde trebuia să fie.Atunci Sindoora le comunica ca ei trebuie, de asemenea sa mearga alaturi de zei...ca nu mai au ce sa faca pe pamant.

Ea ii întreabă dacă au vreo dorinta inainte sa moara.Sagar se întoarce spre Vidya şi ii spune că el a spus-o de atâtea ori, dar vrea să o spuna cat mai mult timp.El o iubeşte atât de mult, şi această viaţă nu a fost prea blanda cu ei, dar ea trebuie să promită că ea va fi al său pentru următoarele şapte vieţi.Vidya i-a promis.In tot acest timp Sindoora se stramba shi se joaca cu pistolul .

Sagar ii spune ca este gata.Vidya se roaga la Zeul Shiva tinand in mana medalionul şi spune că ea nu are nici o plângere cu Zeul Shiva, şi ea cere să fie din nou partenera de viaţă cu Sagar si in alte vieti.

Sindoora, se pregateste sa traga...dar Vidya se pune in fata lui Sagar...shi asa Vidya a fost împuşcata.Sagar ii spune Sindoorei ca el nu o va ierta niciodata pe Sindoora Pratap Singh.El spune că povestea nu s-a terminat încă.

Sindoora îl împuşcă shi pe Sagar cu dua gloante,iar apoi...Vidya shi Sagar incearca sa se prinda de maini...voiau sa moara amandoi tinandu-se de maini...shi cand era cat pe ce sa reuseasca,Sindoora se apropie de ei...shi le mai trage cate un glont in spate...Mai intai a murit Sagar...iar la cateva secunde Vidya.

Sindoora are sânge pe fata ei, si ea spune că această poveste a luat sfârşit.
Precap: Chinu vine cu poliţia, şi-i vede pe Sagar si Vidya morti,shi isi da seama ca Sindoora a facut asta etc.mai chinu ii duce acasa pe vidya si sagar ear toti membri familiei sunt socati mai ales mama lor cheam a facut soc acum sau reincarnat si sagar e in satul lui vidya benares si e sarac si vidya e in londra da a venit la samrat in indiea si e foarte bogaata .........
moarte lui sagar si vidya a fost trist da se rencaneza si nu avem dece sa fim tristi acuum sindura s
moarte lui sagar si vidya a fost trist da se rencaneza si nu avem dece sa fim tristi acuum sindura s

Comentarii album • 33
anonim
narcysa 1 octombrie 2011  
*************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************i love you divyanka*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Raportează
anonim
narcysa cea mai tare din barbosi sau vidya2 1 octombrie 2011  
imi placea tare mult acest serial.apropo eu sunt narcysa care a scris acum 9 luni si acum 10 luni.:-*
Raportează
anonim
narcisa 19 august 2011  
imi place serialul asta. imi plac si indiencele. o prietena iubeste araboaicele si filmele arabe si spune ca indieni si filmele indiene sunt urate dar eu am alta parere. :bz :bz :bz o iubesc pe divyanka si o voi iubi mereu . Pentru Divyanka: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$************************************************************************************************************************************************ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Raportează
anonim
narcisa 19 august 2011  
o iubesc pe divyanka tripathi! e o frumoasa! mereu urmaream serialul asta. apropo eu sunt narcisa care a scris si acum 8 luni multe comentarii. o iubesc pe vidya
Raportează
anonim
mara 4 iulie 2011  
sunteti cei mai tari din lume va pwp tbx
Raportează
anonim
alinuta 1 iulie 2011  
va ador
Raportează
anonim
conache madalina 29 iunie 2011  
foarte frumos cuplu!!!!!!!!!!!!!si le sata bn inpreuna!!!!!!!!
Raportează
anonim
doboseru cerasela 29 iunie 2011  
mi-as dori sa ajung si eu in india sa va cunosc personal
Raportează
anonim
conache mihaela 29 iunie 2011  
foarte frumos film pe care lam vazut vreodata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raportează
anonim
ursudaniel 10 aprilie 2011  
videa vă urey multă sănătate si aș dori să în ce apă iarăși ata pentru8 totdeuna cu alte episoade di ata pentru tot deeuna la mulți ani si vă urey un paște fericit
Raportează
anonim
NARCISA 9 4 decembrie 2010  
tare!!!
Raportează
anonim
NARCISA FRUMUSICA 4 decembrie 2010  
super serialulasta!!!! divya=vidya amar=sagar
Raportează
anonim
vidya 2 4 decembrie 2010  
serialul asta a fost tare!!!!!
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DIN BARBOSI SAU VIDYA 2 3 decembrie 2010  
SUPER TARI ACTORII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DIN BARBOSI SAU VIDYA 2 3 decembrie 2010  
TARE!!!
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DIN BARBOSI SAU VIDYA 2 3 decembrie 2010  
FRUMOS!! AM DOAR NUMAI 9 ANI SI MA UITAM LA SERIALUL INDIAN A TA PENTRU TOTDEAUNA.
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DIN BARBOSI SAU VIDYA 2 3 decembrie 2010  
TARE!!! SUPER!!!
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DIN BARBOSI SAU VIDYA 2 3 decembrie 2010  
SERIALUL INDIAN DE SUCCES CEL MAI TARE!!!!
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DINBARBOSI 3 decembrie 2010  
SA STITI CA NU A FOST FILM!! ERA SERIAL INDIAN!!! MULTI AU ZIS CA ERA FILM!! A FOST CEL MAI TARE SERIAL INDIAN DE SUCCES!!!
Raportează
anonim
NARCISA CEA MAI TARE DIN BARBOSI 3 decembrie 2010  
FOARTE TARE SERIALUL ASTA INDIAN!!!! PRIMUL SERIAL INDIAN DE SUCCES!!!!
Raportează
anonim
cata boss 26 noiembrie 2010  
men
Raportează
anonim
madadiva95 26 noiembrie 2010  
cel mai frumos film indian ...si actorii suberbi
Raportează
anonim
aleandra 23 noiembrie 2010  
e super va recomand si voua sa stiti ca la sfarsit sindura innebuneste
Raportează
anonim
andreeadivya 18 mai 2010  
e super filmu imi place multt divya (vidya ) si aditi sindoora imi placea cand ara mai frumoasa
Raportează
anonim
ionut 14 martie 2010  
de data asta sagar si vidya o vor invinge pe sindoora ha ha ha sindoora tia venit sfarsitul amar si divya sau rancarnat doar pentru a te ucide paaaaaaaaaaaaaa sindoora patap sing cum spuneam tiaq venit sfarsitul
multi pupici lui amar si divya HA HA HA
Raportează
anonim
ionut 14 martie 2010  
ionut ai dreptate
Raportează
anonim
Maura Duran 4 martie 2010  
Cu siguranta Sagar si Vidya o vor invinge pe Sindura deoarece intotdeauna binele invinge raul si eu zic ca si in acest caz o sa se intample tot asa dar sper ca pana la urma totul sa fie cum vreau eu deci sper ca Vidya sa fie ajutata de Bharat dar sper ca si Sagar sa isi aduca aminte de viata sa anterioara si pana la urma sa fie o familie fericita fara ca sa mai intervina Sindura si ea sa moara in inchisoare.
Raportează
anonim
s.p.s. 19 ianuarie 2010  
imi place foarte mult de sindura
Raportează
anonim
s.p.s. 19 ianuarie 2010  
acesta este un serialdeosebit de minunat
Raportează
anonim
florina 26 decembrie 2009  
dragut
Raportează
anonim
ana 4 decembrie 2009  
imi place mult filmul nu am pierdut niciun ep imi place mult de vidya si sagar da pakat ca o sa ii omoare sindura dak vreti sa vb cu mn id meu este pryntesyk_rebel addd ::X:X:X;)
Raportează
Elissuca 3 decembrie 2009  
hmmmm ce trist ca au murit..
Raportează
anonim
catalin borsanu 28 martie 2010  
imi place este minunat va recomand sa va uitati ,si apropo sper ca divya si amar sa o omoare pe sindura ei i se va apropia sfarsitul
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.